10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

24.11.2023 90

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Başöğretmenimizi ve silah arkadaşlarını bu vakarla anacağımız nice 10 Kasımlarda, topraklarımızı vatan kılan şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan ülkemizi yarınlara güçlü ve müreffeh bir şekilde taşıyabilmek temel hedefimizdir.

Tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda Atatürk'ü anma etkinlikleri, okul bahçesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehtap BAYRAM tarafından hazırlanan anma etkinlikleri, okulumuz toplantı salonunda Tarih Öğretmeni Yasemin ÖZGENÇ’in günün anlam ve önemini anlatan konuşması, slayt gösterisi, öğrencilerimizin hazırladığı oratoryo, şiir ve  müzik dinletisi ile sona erdi.

Okul Müdürümüz Eyüp GÖRGÜLÜ, anma etkinliklerinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.

meb_iys_dosyalar/07/03/320573/fotograf_galerisi_3549977.html