İlyas AĞRALI - Müdür Başyardımcısı

1969 yılında Alanya´da doğdum. İlk öğrenimini Alanya´da, Ortaöğrenimi Konya´da tamamladım. Selçuk  Üniversitesi fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden 1991 yılında mezun oldum. 1991 yılında Denizli- Çameli Lisesine Tarih öğretmeni olarak atandım. Daha sonra Van-Özalp Lisesi, Van-Özalp Emek İlköğretim Okulu, Antalya-Akseki-Cevizli Kaya ÖZEN Çok Programlı Lisesi, Alanya Lisesi, Alanya Anadolu Lisesi, Alanya Lisesi, Alanya Öğretmenevi ve Hasan Çolak Anadolu Lisesinde Tarih Öğretmeni/ Müdür Yardımcısı/ Müdür Başyardımcısı olarak çalıştım. 24/06/2022 tarihinden itibaren  Abdurrahman Alaattinoğlu Lisesine Tarih Öğretmeni/Müdür Başyardımcısı olarak atandım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Halen aynı okulda Müdür Başyardımcısı olarak çalışmaktayım.

(242) 515 2446 (242) 515 2446 Eposta